Brug Oisterwijksebaan weer dicht

Helaas is de brug weer kapot en is deze de komende 2 weken niet te gebruiken. (6 t/m 20 april).

(foto ter illustratie).

Omrijden via de Bosscheweg is de oplossing om bij Were Di te komen.

Namens Rijkswaterstaat excuus voor het ongemak.

Proef met hard cups voor koffie en thee

Een tijdje geleden heeft Were Di al afscheid genomen van de wegwerp-bierbekers.

Nu zijn de wegwerp-koffiebekers aan de beurt.

Binnenkort starten we een proef met hard cups voor koffie en thee. Na gebruik breng je deze terug naar de kantine en worden ze gespoeld in de vaatwasser.

Dit scheelt veel afval en bespaart kosten m.b.t. het legen van onze containers.

Wordt vervolgd!

Pupil van de week Daaf (JO7-2)

Ik ben Daaf Wegdam (6 jaar) en 3 maart was een super bijzondere en leuke dag. Ik mocht pupil van de week zijn bij het eerste van Were Di tegen SVSOS. Toen ik aan kwam kreeg ik meteen wat lekkers te drinken en mocht ik het pupil van de week shirtje aantrekken.

Daarna mocht ik met de jongens mee warmlopen en inschieten en nu kan ik ook met links passen. Ik vond het best wel spannend, maar gelukkig was Luc, mijn teamgenoot bij JO7-2 er ook bij om mij aan te moedigen.

Voordag de wedstrijd begon liep ik met de keeper mee het veld op. Van de scheidsrechter mocht ik een muntje in de lucht gooien en die zit nu in mijn spaarpot. Alle spelers van Were Di en SVSOS gaven mij een high-five en toen mocht ik aftrappen. Ik dribbelde alle blauwe spelers voorbij en toen ik op ongeveer 25 meter van de keeper alleen voor de goal stond, schoot ik. Het was van iets te ver, maar gelukkig kreeg ik een tweede kans en toen scoorde ik heel mooi in de hoek. Iedereen langs de lijn juichte heel hard.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel, maar dankzij mijn doelpunt had Were Di toch een beetje gewonnen. Na de wedstrijd ben ik overladen met cadeaus door Stijn, die net als ik ook gscoord had. Ik kreeg een bal met handtekeningen van de spelers, een prachtige beker, een vaatje en mijn zusje en ik allebei frietjes en een hele grote snoepzak.

Marian Laurijsen heel erg bedankt voor alles op deze geweldige dag!

Pupil van de week Joep (JO8-3)

Op zondag 18 februari speelde Were Di 1 de thuiswedstrijd tegen De Bocht’80 uit Oirschot. Deze week was het de beurt aan Joep van de Pol, lid van de JO8-3 als Pupil van de Week. Ondanks de 3-4 nederlaag kijken joep en zijn ouders met veel plezier terug op deze middag. Hieronder delen Joep en zijn ouders hun ervaring:

“Joep heeft een enorme leuke middag gehad als pupil van de week. Het heeft veel indruk gemaakt. Het kijken in de kleedkamer, de aftrap, het mee mogen inspelen en samen in de dug-out de wedstrijd kijken. Na de wedstrijd lekker frietjes eten en heel veel cadeautjes ontvangen. De beker staat naast zijn bed, zo trots is hij erop.  Alle complimenten voor Marjan hoe zij dit organiseert. Dank je wel, Joep heeft echt genoten. “

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.