Pupil van de Week: Otis Mahabier (JO8-5)

Mijn naam is Otis Mahabier van team JO8-5 en ik ben pupil van de week.
Ik wist niet wat me te wachten stond. Mijn vader zei dat het een verrassing was.
Om half 2 in de bestuurskamer. Even wennen… Wil was erg aardig voor mij maar toch vond ik het allemaal wat spannend. Na mijn fristi was het tijd om naar de kleedkamer te gaan… Ik liep binnen en heel het team begon te dansen en te zingen. Ik wilde meteen naar buiten toe😳.  Na dit overweldigende ontvangst moest ik buiten even bijkomen.
We gingen naar de opwarming kijken waar ik zelf ook een beetje ontdooide van de schrik. Toen de wedstrijd begon liep ik met papa naar de middenstip. Samen met speler nr. 6 Jaap dribbelde ik naar de goal, na onderweg een tal van spelers te hebben uitgespeeld haalde ik uit en scoorde een goal💥. Toen gingen we in de dug-out zitten om van de wedstrijd te genieten. Wat een spannende wedstrijd was het. Weredi was supergoed.
Ik vond dat ze knap voetbalde. Rust met 0-0 en een overvloed aan kansen. Even in de kantine op temperatuur komen, wat was het koud brrrrrrr.
Na de rust weer de kou trotseren. Dit werd beloond met een prachtig doelpunt van nr.7 Sem
We hebben allemaal hard gejuicht.
Na de wedstrijd gingen we terug naar de bestuurskamer. Toen kwam Koen mij allemaal cadeautjes geven, een bal, bidon, snoep en nog veel meer. Het hele team heeft daarna mijn bal getekend.

Ik vond het een spannende en vooral leuke middag. Ik heb echt genoten!!!

Dank je Weredi, Will, Marian, en heel het team voor een onvergetelijke middag.

Groetjes Otis en papa