Vacature penningmeester

Wil jij jezelf ontwikkelen en strategische, financiële en bestuurlijke ervaring opdoen?

RKSV Were Di bestaat in 2020 75 jaar! Onze financieel gezonde club heeft gezelligheid voorop staan en een gezonde ambitie. De vereniging telt momenteel ca 700 leden en is nog steeds groeiende.

De huidige penningmeester heeft besloten zijn werkzaamheden over te dragen. Daarom is de vereniging op zoek naar een:

Penningmeester (M/V)

Wat houdt de functie in?

De penningmeester vertaalt het beleid in geld. Samen met het bestuur ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het beleid van onze club. Voor de functie is het belangrijk dat de penningmeester betrokken is bij de club en bij voorkeur financieel onderlegd. Je bent op hoofdlijnen verantwoordelijk. Een groot deel van de boekhoudkundige werkzaamheden wordt verzorgd door de assistent penningmeester (Mia). Een administratiekantoor verzorgt de personeelsadministratie en BTW aangiften.

De tijdsbesteding is naar eigen inzicht in te delen (+/-  2 uur per week). Uiteraard word je goed ingewerkt en is er veel ondersteuning van de overige bestuursleden.

Wat levert het je op?

• het opdoen van bestuurlijke ervaring, een mooie bijdrage aan je eigen ontwikkeling.
  • opbouwen van een netwerk binnen de vereniging, je onderhoudt contacten met leden, trainers en vrijwilligers.
  • je doet ervaring op in het onderhouden van relaties buiten de vereniging, denk aan de gemeente, het bedrijfsleven, andere sportverenigingen, koepelorganisaties etc. etc.
  • je maakt deel uit van een enthousiast collegiaal, dagelijks bestuur, dat ‘er samen voor gaat en hart heeft voor de club’.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen , je ervaring inzetten of juist ervaring opdoen en onze vereniging verder helpen? Reageer dan en informeer naar de mogelijkheden en functiepakket.

Meld je aan via [email protected]

Meer info kun je krijgen via [email protected]