Aanmelden nieuw lid

Wil je lid worden van RKSV Were Di?
Dat kan natuurlijk. Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap dan kun je terecht bij de ledenadministratie. Je kunt natuurlijk ook naar extra informatie zoeken op deze site.

Tevens tref je hier bijgevoegd het geldende contributiereglement aan.

Contributiereglement-RKSV-Were-Di-2020-2021

Je kunt gebruik maken van onderstaand online aanmeldformulier. Hiermee wordt je aanmelding rechtstreeks naar onze ledenadministratie verzonden. LET OP: er is soms een wachtlijst en een aanmelding betekent niet meteen dat er plaats is. Wij nemen snel contact met je op. Mocht er geen plaats zijn of je besluit geen lid te worden, dan vernietigen wij jouw gegevens.

Online aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Help Tekst

Indien u 15 jaar of ouder bent, dient u een paspoort of ID-kaart nummer in te vullen

Voor de contributie maakt R.K.S.V. Were Di gebruik van automatisch incasso.

Dit om de werkdruk voor vrijwilligers te verminderen.

Wilt u hieronder het bank/gironummer voor het afschrijven van de contributie invullen.