Normen & Waarden

Commissie Sportiviteit en Respect:

Momenteel bestaat de commissie uit de volgende drie personen:

Ingrid van Hest

Andre Werkman

Yvette Gimbrere

Vertrouwenspersoon: Ingrid van Hest en Ruud van der Meijden

Hieronder stelt Ingrid zich kort voor.

Hallo Weredianen,

Toen mijn oudste zoon Sjors 6 jaar geleden startte met voetballen bij Were Di ervoer ik meteen de prettige en gemoedelijke sfeer binnen deze club. Ik wilde graag iets betekenen en ben toen gevraagd als coördinator EF en kwam in de Jeugdcommissie terecht. Na 4 jaar coördineren was het tijd om het stokje door te geven.

RKSV Were Di vindt het belangrijk dat onze pupillen met plezier voetballen en zich veilig voelen binnen onze club. Hier is een taak voor een vertrouwenspersoon weggelegd. Sinds januari mag ik deze taak vervullen. Mijn pedagogische kennis, mijn moedergevoel en intussen mijn groeiend hart voor onze voetbalclub zet ik graag hierbij in.

Wat mag je van een vertrouwenspersoon verwachten?

In een ideale wereld bestaan er geen problemen, doet iedereen wat hij moet doen en heeft niemand last van een ander. De realiteit is anders. Op kantoor, op school, in de zorg, de hulpverlening, vrijwilligerswerk en in de sport, overal waar mensen samen zijn, komen ook ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen voor.

Vaak is het voldoende om hierover met elkaar in gesprek te gaan, dit simuleren wij graag. Kom je er samen niet uit, dan mag je mij erbij betrekken. Ook wanneer jij je op enig moment niet veilig voelt binnen onze club, kun je contact met me opnemen en gaan we samen in gesprek om te kijken wat we kunnen doen. Samen bepalen we wat de volgende stap zal worden en welke rol ik daarbij zal hebben.

Mocht je ooit last hebben van of iets zien dat lijkt op agressie, geweld, discriminatie, pesten/mobbing en (seksuele) intimidatie, neem dan contact met me op: 06-20158565 of mail naar: vertrouwenspersoon@rksvweredi.nl

Nog steeds ervaar ik Were Di als een prettige en gemoedelijke club. Een club die ‘samen’ belangrijk vindt. Laten we dit ‘samen’ uitdragen met respect voor elkaar!

Pestprotocol

Klik hier voor meer informatie over het pestprotocol.