Cees Hack wordt onze nieuwe penningmeester

Tijdens onze ALV hebben wij het al aangekondigd; Were Di heeft een nieuwe penningmeester!
En daar zijn we heel blij mee.
Cees Hack stelt zich even voor. Welkom Cees!
“Mijn naam is Cees Hack en ik ben tijdens de algemene ledenvergadering van 9 november 2020 gekozen als nieuw bestuurslid. Ik zal de taken van Tony den Ouden als penningmeester over gaan nemen en daarnaast natuurlijk mijn bijdrage leveren aan allerlei andere voorkomende bestuurlijke klusjes.
Ik ga in januari 2021 genieten van mijn pensioen na een loopbaan van ruim 42 jaar die zich vooral heeft afgespeeld binnen het openbaar bestuur. Ik heb door mijn pensionering meer tijd gekregen en die wil ik o.a. gebruiken voor een bijdrage aan Were Di.
Afgelopen september ben ik 66 jaar oud geworden, ik ben ruim 40 jaar getrouwd met Jutta en wij hebben samen 3 fantastische kinderen (Marjolijn, Floortje en Steven). Ook zijn wij de gelukkige oma en opa van 2 leuke kleinkinderen. Ik heb zelf vroeger altijd gevoetbald (niet bij Were Di) zowel op het veld als in de zaal tot daar door drukke werkzaamheden een eind aan is gekomen. Toen onze zoon Steven is gaan voetballen ben ik vrijwel altijd meegegaan naar zijn trainingen en wedstrijden dus toen hij in 2010 de overstap naar Were Di maakte ben ik ook regelmatig te gast geweest op SAN MOERENBURG.
Ik heb Were Di leren kennen als een prettige en gastvrije voetbalvereniging met een grote schare fanatieke vrijwilligers en toen zowel Steven als Etienne Granucci mij benaderden om de plaats van Tony in het bestuur in te nemen heb ik daar na een goed gesprek met zowel Tony als de mede-bestuursleden van harte mee ingestemd.
Op dit moment zitten we door COVID-19 in een lastige tijd maar ik hoop snel dat we elkaar weer kunnen treffen op het sportpark in Moerenburg”.
Groeten, Cees.