Were di F1 vs SVSSS F1

De warmste 1 november ooit! – Were di F1 vs SVSSS F1
Wie had dat kunnen denken? Zo’n zonnige zaterdagmorgen. De jongens konden niet lang genieten van het mooie weer. Er moest gewerkt worden tegen SVSSS. De puntjes stromen niet vanzelf binnen.

Tim, de keeper van de eerste helft. Yannick en ´kleine´ Sem in de verdediging. Savier, Levi en Milan op het middenveld en Merlijn in de spits. Bart,  Alec en ´grote´ Sem mochten beginnen in de wissel. SVSSS was nog even aan het genieten van de zon. En daar was Savier al binnen een paar minuten, met een assist van Milan, die de 1-0 binnentikte. Dat was een sterk begin. Met mooie kapbewegingen, passes en goed overspelen waren de eerste 10 minuten in het voordeel van Were di. Maar verder dan de 1-0 kwam het niet. Helaas maakte net voor het einde van de eerste helft SVSSS uit een corner gelijk.

In de rust zetten Maykel en Koen het team op scherp. We gingen toch zeker niet met een gelijkspel naar huis. Milan ging keepen en Tim kwam in het veld. De spits die tegen Uno Animo de hattrick maakte.

Dus nu moest het gebeuren. Na een corner van SVSSS werd de bal weggewerkt. Bart nam de bal mee naar voren en met een prachtige pass op Savier, kwam Savier 1 op 1 met de keeper. En zonder enige twijfel maakt Savier de 2-1. Back in the game. En nu druk op de bal houden. Alec en Levi, zo snel en technisch als ze zijn, zorgden ervoor dat de spitsen goed bereikt konden worden. Een diepe bal op Tim en de keeper kwam uit en Tim schoot hem door de beentjes binnen. De verdedigers, Yannick en de twee Sem’s, hadden genoeg te doen tegen SVSSS, dat soms ook gevaarlijk doorkwam. En met succes. Door het harde werk van deze verdedigers kwamen er weinig ballen richting Milan (de keeper van de tweede helft).

Door een goede actie van Levi kwam Bart vrij voor de goal en schopte hem prachtig binnen. En het bleef niet bij scoren bij Bart. Een strakke pass op Merlijn. En jawel met buitenkant voet scoorde Merlijn de 5-1.

Jongens, jullie zijn toppers! Nog steeds bovenaan met 3 punten voorsprong.

Een trotse moeder

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.