Grote Club Actie gestart!

Beste ouders/ verzorgers en leden,
Vandaag zijn we weer begonnen met de verkoop van de loten voor de grote clubactie. Er zijn o.a. twee Eftelingkaartjes te winnen en trainingskleding van Willem II.
Ieder jeugdlid tot en met de JO13 ontvangt van zijn of haar trainer/ leider een verkoopboekje.
Het verkopen van loten is natuurlijk niet verplicht maar het zijn wel extra inkomsten voor de club die door de club ieder jaar weer goed worden besteed.
De boekjes werden vandaag door de trainers/leiders opgehaald in de bestuurskamer. De boekjes van de 13-2, 12-2, 9-2, 8-1 en de mini’s liggen er nog.
Om onze spelers extra te stimuleren om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben wij de volgende acties:
*Per verkocht krijgt de speler van ons € 0,50 cent. Dit kan natuurlijk aardig oplopen bij een flink aantal verkochte loten.
Deze uitbetaling gebeurt nadat wij het geld van de grote clubactie hebben ontvangen (eind januari).
*De 10 kinderen met de meest verkochte loten winnen leuke prijzen.
*En ook het team met de meest verkochte loten winnen een te gekke prijs.
*De grote clubactie heeft zelf ook leuke prijzen te winnen.
Houd hiervoor onze Facebook en Instagrampagina goed in de gaten!
Loten verkopen kan van zaterdag 19 september tot en met zondag 15 november.
De boekjes kunnen ingeleverd worden in de bestuurskamer waar ook eventueel extra boekjes zijn te krijgen.
Bij ieder boekje zit een begeleidende brief met extra uitleg.
Voor nu wens ik iedereen heel veel succes met de verkoop.
Trainers succes met het behalen van de teamprijs,
we gaan ervoor met z’n allen.
Jullie inzet is goud waard!
Cindy Huiskes-Heesbeen
Coördinator grote clubactie