Grote clubactie

Beste Weredianen,

De zomervakantie is ondertussen heerlijk begonnen voor onze kinderen, de velden liggen er verlaten bij en ondanks dat de kantine nu eindelijk open mag is het stil zo deze zomer op Were Di.

Een mooi moment om alvast na te denken over het nieuwe seizoen.

Het is natuurlijk even stil geweest rondom de grote clubactie maar iedereen wist natuurlijk dat kan niet erg lang meer duren!

Na de grote vakantie gaan we dan ook alweer bijna van start met de verkoop van de loten voor de grote clubactie.

Om alle kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om loten voor onze club te verkopen zijn er ook dit jaar natuurlijk weer prijzen te winnen.

Maar ik kan natuurlijk niet zonder onze geweldige sponsors hiervoor.

Wil jij je steentje bijdragen voor de club en wil jij een leuke prijs ter beschikking stellen voor deze actie neem dan contact met mij op: cindyheesbeen@live.com

Voor nu een hele fijne zomer, en ik maar natuurlijk vooral onze kinderen zouden het erg fijn vinden als er weer leuke prijzen te winnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Cindy Heesbeen