Het feest komt eraan!

Were Di bestaat 75 + 2 jaar!

Na 2x uitstel is het nu dan eindelijk tijd voor een FEEST! Zaterdag 25 juni as. op ons complex San Moerenburg!

Voor de jeugd zijn er vanaf 14.00 uur diverse ouder-kind wedstrijden (programma volgt). Staat er een springkussen en komt er een frietkar! Uiteraard zijn alle gezinsleden en grootouders van harte welkom!

Vanaf 20.00 uur start feestavond voor ALLE (oud)leden, sponsoren, vrienden van Were Di en iedereen die op 1 of andere manier aan onze club is verbonden (geweest). De eindtijd van dit feest is 01.00 uur!

Het zou erg fijn zijn als je vrienden, bekenden en ander oud teamgenoten op de hoogte brengt van dit evenement!

Wij nodigen hierbij iedereen uit om samen met partner deel te nemen aan deze feestavond.

In verband met de organisatie is het wenselijk dat je je aanmeldt via deze link: bit.ly/wd-75jaar-bestaan

Groet,

De feestcommissie!