Hulp gezocht

Inmiddels is het jeugdseizoen alweer een paar weken oud. Een rondgang langs alle jeugdteams leert ons dat veel functies zijn ingevuld maar nog niet allemaal.

We zoeken nog voor een aantal teams aanvulling:

We zoeken een:

Leider JO19-1:  Op zaterdagmiddag het begeleiden van onze jongens van de JO19-1. De JO19-1 speelt de meeste wedstrijden op zaterdag rond 14.30 uur. (1e klasse niveau)

Vlagger JO19-1: Het vlaggen van de wedstrijden van onze JO19-1 op zaterdagmiddag. De JO19-1 speelt de meeste wedstrijden op zaterdag rond 14.30 uur.

Assistent trainer / leider JO17-2. : Onze jongens van JO17-2 en de trainer van JO17-2 zijn nog op zoek naar een enthousiaste assistent trainer / leider. De trainingen zijn op maandag van 19.15 uur tot 20.30 uur en op vrijdag van 18.30 uur tot 19.30 uur. De wedstrijden zijn meestal op de zaterdagmiddag. Er wordt gespeeld in de derde klasse.

Assistent trainer JO12-3: Onze spelers van JO12-3 en de trainer van JO12-3 zijn nog op zoek naar een enthousiaste assistent trainer. De trainingen zijn op maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. Er wordt gespeeld in de 4e klasse in de 8 tegen 8 competitie.

Trainer Mini’s: Op woensdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.00 uur hebben we momenteel een groep van (maximaal) 10 mini’s. Dit zijn spelertjes uit geboortejaar 2015 die de beginselen van het voetbal willen leren. Lijkt het je leuk om met deze leeftijd te werken dan horen we dit graag. De mini’s trainen 1x per week.

Mocht je ons kunnen helpen op een van bovenstaande posities dan zijn wij van de jeugdcommissie maar met name de spelers jullie natuurlijk enorm dankbaar.

Met alle vrijwilligers organiseren we 1x per jaar een enorme gezellige en leuke vrijwilligersdag bij Were Di.

Interesse: stuur even een berichtje naar: jeugdvoorzitter@rksvweredi.nl