Humoristische theatervoorstelling voor ouders en coaches

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op donderdag 23 maart aanstaande in Tilburg te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/tilburg, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en rond school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

Het is de allerlaatste keer dat deze succesvolle voorstelling in Tilburg te zien is, dus grijp je kans!

De uitvoering op donderdag 23 maart 2023 wordt gehouden in Theater De Boemel (Burg. Brokxlaan 8-76, Tilburg). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.40 uur (zonder pauze).

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/tilburg. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot donderdag 23 maart! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.