Jubileumfeest verplaatst naar 2021

Jubileumfeest 13 juni ’75-jaar Were Di’, wordt uitgesteld.

Het Corona-virus houdt de wereld in zijn greep en voorlopig zal dit ook zo blijven.

Met pijn in het hart hebben het bestuur en de Jubileumcommissie besloten, dat alle jubileumactiviteiten worden verplaatst naar 2021.

Het jaar 2020 moest het jaar van RKSV Were Di worden. Het jaar van ons 75-jarig jubileum. Het jaar waarin wij zouden terugdenken aan al die mooie momenten die onze vereniging heeft mogen meemaken.
Op 13 juni zouden we dit vieren met een groot feest. Gezien de omstandigheden en de onzekerheid hebben we besloten het officiële jubileumfeest van 13 juni a.s. uit te stellen naar 2021.
Uiteraard zullen we als de omstandigheden het toelaten, alsnog op gepaste wijze ons jubileum vieren.

Mocht de Rijksoverheid komende tijd haar maatregelen versoepelen, dan zullen wij conform de richtlijnen wellicht met alternatieve activiteiten komen.
Immers we zijn niet voor niets ‘de gezelligste vereniging van Tilburg’.

Met sportieve groet,
Commissie 75-jaar Were Di en het Bestuur.