Gezocht coordinator JO10-JO11 voor seizoen 2021-2022

Wie o wie komt de jeugdcommissie versterken?

Debbie (huidig coördinator JO10-11)heeft aangegeven om komend seizoen niet verder te gaan als coördinator JO10-JO11.

We zoeken daarom voor het komend seizoen een nieuwe coördinator JO10-JO11.

 

Wat wordt er van je verwacht:

Als coördinator ben je de spil tussen speler – ouders– trainers – vereniging en in dit geval specifiek voor JO10-JO11 jeugd.

Je zorgt ervoor dat de teams in de categorie waar je voor verantwoordelijk bent goed lopen. Allereerst help je de jeugdcommissie en de betreffende trainers mee met het samenstellen van de teams voor seizoen 2021-2022. Als coördinator maak je onderdeel uit van de jeugdcommissie die doorgaans  1 x per maand vergaderen.

Je begeleidt nieuwe spelers in de eerste dagen om ze wegwijs te maken op de vereniging.

 

Heb je interesse:

Meld je dan aan bij Debbie of Joost.

Je kan ook een mail sturen naar: jeugdvoorzitter@rksvweredi.nl

Trainingen vanaf dinsdag 25 mei 2021 voor de jeugdteams

Beste trainers, leiders en ouders,

 

Vanaf dinsdag 25 mei 2021 gaan we trainen voor de teamsamenstelling voor het komend seizoen.

Uitgangspunt in het schema zijn de teamnamen voor komend seizoen.  (zie daarvoor het bijgvoegde PDF bestand deel 2!!)

 

 

De huidige mini’s zullen worden onderverdeeld in de nieuw op te richten JO8-5, JO8-4 en JO8-3. Hierin neemt Lars Jansen (coördinator JO8 het initiatief samen met de huidige trainers van de mini’s)

 

De huidige JO8-5 tot en met JO9-1 zullen dus een naamswijziging ondergaan. Voor de rest is het uitgangspunt dat de teams intact blijven.

 

De huidige JO10 zullen allemaal opnieuw worden ingedeeld in nieuw op te richten JO11-1, JO11-2 en JO11-3.

 

De teams vanaf JO11-3 en hoger zullen grotendeels allemaal in nieuwe leeftijdsklassen gaan spelen. Ook hier wordt er over het algemeen in grotere groepen getraind om iedereen weer aan het werk te zien.

 

Dat betekent dat we vanaf dinsdag 25 mei gedurende 4 weken gaan trainen volgens bijgevoegd schema.

 

Mochten er vragen zijn dan kun je deze vragen stellen bij de huidige coördinatoren:

 

JO19/17: Chiel Baselmans

JO15/14: Maurice Dekker

JO13/12: Paul Timmermans

JO11/10: Debbie Borgschot

JO9/8/mini’s: Lars Jansen

 

Met vriendelijke groet,

 

 

De jeugdcommissie

RKSV Were Di

Opzet trainingen teamsamenstelling seizoen 2021-2022 deel 2

Opzet trainingen teamsamenstelling seizoen 2021-2022

Coronaprotocol RKSV Were Di

Beste trainers , leiders, spelers , ouders en verzorgers.

Afgelopen zaterdag 10 april hebben we te maken gekregen met verschillende zienswijzen van de coronaregels. In een cluster, bestaande uit meerdere klassen van een van de basisscholen van een van onze jeugdspelers, is bij een leerling uit een andere klas dan die van de betreffende jeugdspeler corona vastgesteld. Volgens de protocollen van deze school werd het gehele cluster naar huis gestuurd in quarantaine.

Mag de betreffende speler (die verder niet in nauw contact is geweest met de positief geteste leerling) nu wel of niet meedoen aan de trainingen of wedstrijden bij onze vereniging?

Op zaterdagmorgen 10 april hebben we hier redelijk ad hoc een beslissing in genomen en besloten werd het coronaprotocol van de betreffende school te volgen. Dat betekende in dit geval dat de betreffende speler niet mee mocht spelen. Later op de dag is contact geweest met de leider, GGD advieslijn en betreffende ouder en is de zaak doorgesproken. Hierin kwam naar voren dat iedere school een keuze heeft in protocollen die ze mogen hanteren. School A mag dus een ander protocol hanteren dan school B. Dat we als vereniging nu hebben besloten om de regels van de betreffende school over te nemen was eenmalig en had te maken met de tijdsdruk van het besluit. In de loop van dit weekend hebben we als bestuur dit besproken en komen we tot de volgende coronaregels voor de vereniging.

R.K.S.V. Were Di volgt geen specifiek protocol van de omringende scholen, aangezien dit per school verschillend is en het dus onmogelijk is om hierin een gezamenlijke lijn te trekken.

R.K.S.V. Were Di volgt hierin de R.I.V.M./ G.G.D richtlijnen die voorschrijven:

  • Ben jij – of 1 van jouw klas- of huisgenoten – positief getest dan blijf je uiteraard thuis en volgt de regels op zoals het RIVM/ GGD deze voorschrijven.
  • Heb je klachten dan blijf je thuis en adviseren we je jezelf te laten testen.
  • Ben je dicht in de buurt geweest van iemand met corona (binnen 24 uur in totaal 15 minuten of langer binnen de gestelde 1,5 meter)? Dan ben je een nauw contact: ga in quarantaine en laat je zo snel mogelijk testen. Op de 5e dag laat je jezelf nog een keer testen. Mocht deze laatste test negatief zijn, dan mag je uit quarantaine.

 

We hopen dat hiermee voor iedereen genoeg duidelijkheid ontstaat om verantwoorde keuzes te maken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bestuur van RKSV Were Di

Cees Hack wordt onze nieuwe penningmeester

Tijdens onze ALV hebben wij het al aangekondigd; Were Di heeft een nieuwe penningmeester!
En daar zijn we heel blij mee.
Cees Hack stelt zich even voor. Welkom Cees!
“Mijn naam is Cees Hack en ik ben tijdens de algemene ledenvergadering van 9 november 2020 gekozen als nieuw bestuurslid. Ik zal de taken van Tony den Ouden als penningmeester over gaan nemen en daarnaast natuurlijk mijn bijdrage leveren aan allerlei andere voorkomende bestuurlijke klusjes.
Ik ga in januari 2021 genieten van mijn pensioen na een loopbaan van ruim 42 jaar die zich vooral heeft afgespeeld binnen het openbaar bestuur. Ik heb door mijn pensionering meer tijd gekregen en die wil ik o.a. gebruiken voor een bijdrage aan Were Di.
Afgelopen september ben ik 66 jaar oud geworden, ik ben ruim 40 jaar getrouwd met Jutta en wij hebben samen 3 fantastische kinderen (Marjolijn, Floortje en Steven). Ook zijn wij de gelukkige oma en opa van 2 leuke kleinkinderen. Ik heb zelf vroeger altijd gevoetbald (niet bij Were Di) zowel op het veld als in de zaal tot daar door drukke werkzaamheden een eind aan is gekomen. Toen onze zoon Steven is gaan voetballen ben ik vrijwel altijd meegegaan naar zijn trainingen en wedstrijden dus toen hij in 2010 de overstap naar Were Di maakte ben ik ook regelmatig te gast geweest op SAN MOERENBURG.
Ik heb Were Di leren kennen als een prettige en gastvrije voetbalvereniging met een grote schare fanatieke vrijwilligers en toen zowel Steven als Etienne Granucci mij benaderden om de plaats van Tony in het bestuur in te nemen heb ik daar na een goed gesprek met zowel Tony als de mede-bestuursleden van harte mee ingestemd.
Op dit moment zitten we door COVID-19 in een lastige tijd maar ik hoop snel dat we elkaar weer kunnen treffen op het sportpark in Moerenburg”.
Groeten, Cees.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.