(Concept) trainingsschema

Inmiddels staat het nieuwe (concept) trainingsschema online.

Gezien het feit dat de uren op de velden aan de Spoordijk onder voorbehoud zijn kunnen er nog wijzigingen plaats vinden.

We hebben getracht zoveel mogelijk aan ieders wensen te voldoen. Dat dit niet altijd lukt is helaas een feit. We hopen op jullie flexibiliteit en begrip hiervoor.

Zodra er wijzigingen komen op dit schema worden deze wijzigingen z.s.m. kenbaar gemaakt via deze site.

 

De trainingen starten vanaf maandag 17 augustus 2020. De trainingen van de mini’s zullen een of twee weken later beginnen.

 

Het trainingsschema is te vinden via de tabbladen senioren / junioren / pupillen en dan door te klikken naar trainingsschema.

Grote clubactie

Beste Weredianen,

 

De zomervakantie is ondertussen heerlijk begonnen voor onze kinderen, de velden liggen er verlaten bij en ondanks dat de kantine nu eindelijk open mag is het stil zo deze zomer op Were Di.

Een mooi moment om alvast na te denken over het nieuwe seizoen.

 

Het is natuurlijk even stil geweest rondom de grote clubactie maar iedereen wist natuurlijk dat kan niet erg lang meer duren!

 

Na de grote vakantie gaan we dan ook alweer bijna van start met de verkoop van de loten voor de grote clubactie.

 

Om alle kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om loten voor onze club te verkopen zijn er ook dit jaar natuurlijk weer prijzen te winnen.

Maar ik kan natuurlijk niet zonder onze geweldige sponsors hiervoor.

 

Wil jij je steentje bijdragen voor de club en wil jij een leuke prijs ter beschikking stellen voor deze actie neem dan contact met mij op: cindyheesbeen@live.com

 

Voor nu een hele fijne zomer, en ik maar natuurlijk vooral onze kinderen zouden het erg fijn vinden als er weer leuke prijzen te winnen zijn!

 

Met vriendelijke groet,

Cindy Heesbeen

Coördinator grote clubactie Were Di

Breaking News!!

Nog meer heugelijk nieuws. Eerder deze week meldden wij al dat #ocverhulst onze nieuwe hoofdsponsor wordt.

Dit jaar zouden we ons 75 jarig jubileum vieren. Helaas hebben we vanwege vanwege corona moeten besluiten om de feestelijke activiteiten rondom dit hele gebeuren met een jaar uit te stellen.

Toch hebben we een hele goede reden om dit seizoen in feeststemming af te sluiten!

Deze week hebben wij namelijk het bevrijdende bericht gekregen dat Were Di tenminste de komende 10 jaar op de huidige accommodatie zal mogen blijven. Het gedegen (financiële) beleid van de afgelopen jaren heeft hieraan absoluut bijgedragen; schuldenvrij en met een gezonde liquiditeitspositie gaan wij als club het nieuwe decennium in.

Diverse Weredianen van het 1e uur hebben zich de afgelopen jaren ingespannen om samen met de #gemeentetilburg tot dit resultaat te komen. Onderling vertrouwen, open en respectvolle communicatie hebben hieraan bijgedragen. Were Di is ambitieus op het gebied van duurzaam sporten en kan met deze zekerheid hieraan invulling geven. De eerste stappen zijn al gezet op het gebied van gescheiden afvalinzameling en het zonovergoten Moerenburg leent zich bv. uitstekend voor zonnepanelen op onze gebouwen.

Het bestuur wil iedereen bedanken voor zijn of haar inspanning tijdens dit proces, ook van de zijde van de gemeente.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.