Grote clubactie teamprijs voor JO9-3

Enige tijd geleden hebben we jullie al verteld dat de grote clubactie met 3.686 verkochte loten een groot succes is geworden.

Een prijs hebben we nog te verdelen.
Dit is de teamprijs.

Een uurtje met z’n allen in de huifkar van Manege Hooijen rondtoeren als ware kampioenen en dit vervolgens afgesloten met tafelfriet, een bijbehorende snack en wat drinken.

Vorig jaar was deze prijs voor JO8-3. De kern van dit team is bij elkaar gebleven en onder leiding van leiders Lars en Leo heeft dit team dit jaar wederom een fantastische prestatie neergezet.

Met 9 fanatieke verkopers zijn er maar liefst 572!! loten verkocht. Ieder lid van het team heeft zijn steentje bijgedragen. De JO9-3 was dan ook in de individuele top 5 goed vertegenwoordigd met de plaatsen 3 , 4 en 5.

Loeka, Sjors, Teun, Fabian, Tijn, Siem, Stijn, Damon en Daan, en natuurlijk ook Leo en Lars. Namens de gehele vereniging dank voor jullie geweldige prestatie.

Zodra de situatie het toelaat gaan we de huifkar weer inschakelen om jullie namens de vereniging weer een prachtige middag te verzorgen. Jullie hebben het dik verdiend.

 

Teamuitslag grote clubactie 2021:

1: JO9-3 met 572 loten

2: JO12-2 met 340 loten

3: JO13-1 met 333 loten

 

Namens de jeugdcommissie

Eindstand grote clubactie (5-12-2021)

Eindstand grote clubactie (5-12-21)
Het zit er weer op. De jaarlijkse grote clubactie. Wat heeft onze jeugd zich enorm ingespannen om voor de club een zo hoog mogelijk resultaat te behalen.
Onze (jeugd) leden hebben het voor elkaar gekregen om 3.686 loten te verkopen. Ruim 400 meer dan het afgelopen jaar. Dat is iets dat we niet hadden gedacht maar heel stiekem natuurlijk wel hadden gehoopt.
Op woensdag 8 december vind de jaarlijkse trekking plaats. De uitslag van deze trekking is op donderdag 9 december 2021 te vinden op de site: https://lotchecker.clubactie.nl/
Wij gaan nu achter de schermen verder om te kijken wie onze topverkopers waren en wie recht heeft op welke prijs. Hierover volgt binnenkort meer info via onze social mediakanalen.
De uitbetaling van het bedrag aan de vereniging vindt doorgaans in januari van het nieuwe jaar plaats. Het streven is dan ook om rondom deze tijd de leden de beloofde 50 cent per verkocht lot te overhandigen.
Hieronder de opsomming van hetgeen we met dank aan onze sponsoren te verdelen hebben onder onze topverkopers:
1 x JBL bluetooth speaker
2 x 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Willem II
1 x 2 Pathe bioscoopkaartjes
3 x rood Willem II trainingsshirts (maat 128)
1 x rood Willem II trainingsshirt (maat 140)
1 x Willem II trainingsjack (maat 128)
1 set Keepershandschoenen van niemand minder dan Timon Wellenreuther
1 x 2 Kaartjes voor een basketbalwedstrijd van de basketbalclub Heroes uit Den Bosch (Building Blocks)
5 x playstation tegoedbon van € 10,- (Patrick van de Molengraft Schilderwerken)
2 x tegoedbon van € 25 voor de Willem II fanshop (Patrick van de Molengraft Schilderwerken)
Uiteraard is er ook de teamprijs weer beschikbaar. De teamprijs is voor het team dat gemiddeld per speler de meeste loten heeft verkocht. Er is een voorwaarde aan gesteld. Ieder lid moet minimaal een lot verkocht hebben.
Wij hopen ook volgend jaar weer zo’n geweldig resultaat te bereiken.

Decembercadeau’s

Zoek je nog leuke decembercadeau’s maar weet je echt niet meer wat je zou kunnen geven of vragen?

Klik eens op onderstaande link van onze eigen Were Di ledenshop.

Veel leuke Were Di items die ook nog eens te personaliseren zijn.

Het werkt heel simpel, bestellen en ongeveer een week later ligt het klaar in de Intersport winkel aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg.

Dat is makkelijk!

 

https://clubs.deventrade.com/nl/rksv-were-di/

 

Rabo Clubsupport

Vanavond werd het bestuur verrast met de opbrengst van Rabo Clubsupport.
Wederom was de score weer hoger dan vorig jaar. Langs deze weg wil het bestuur alle leden van de Rabobank die op Were Di gestemd hebben van harte bedanken.
Dankzij deze leden mochten penningmeester Cees en jeugdvoorzitter Joost een cheque in ontvangst nemen van ruim € 1.336.

De aanhouder wint

Ongeveer anderhalf jaar geleden starten Martijn en Bas met de juniorentrainerscursus van de KNVB. Vol goede moed gingen de heren aan de slag om naar verwachting in een half jaar tijd de cursus af te ronden. Helaas dacht corona daar anders over.
Maar…. de aanhouder wint. Na lang wachten, uitstel van cursusavonden zijn Martijn van Laarhoven en Bas van Houtert vanavond gewoon geslaagd voor de juniorentrainerscursus van de KNVB. Heren van harte gefeliciteerd namens het bestuur, de jeugdcommissie en alle leden.
Ook interesse in een trainerscursus. Stuur een mailtje naar: jeugdvoorzitter@rksvweredi.nl

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.