Wil Laurijsen overleden

Op 30 november bereikte ons het trieste bericht dat Werediaan Wil Laurijsen is overleden. Wil was maar liefst 70 jaar lid, en verleende vele hand- en spandiensten voor de club.

Wil trok de kar “Pupil van de Week”, en maakte vele kleine Weredianen blij met de activiteiten rondom deze uitverkiezing.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Het correspondentieadres voor condoleances is:

Kruisvaardersstraat 59

5021 BB Tilburg

 

Uitgevoerde spoedreparatie aan hoofdgasleiding

I.v.m. met een spoedreparatie aan de hoofdgasleiding op 15 en 16 november jl. was Were Di wat lastiger te bereiken dan normaal. Mogelijk ondervind je tijdelijk nog wat hinder vanwege een haperende verwarming en warmwatervoorziening.

Excuus voor het ongemak.

Let’s BINGOOOOOH!!

Bingoavond bij RKSV Were Di op zaterdag 9 december!

Het is weer tijd voor een gezellige avond vol spanning en prijzen bij RKSV Were Di! Op zaterdag 9 december organiseren we een leuke bingoavond voor zowel de jeugd als volwassenen. Mis deze kans niet om fantastische prijzen te winnen en een geweldige tijd te beleven.

Voor de jeugd hebben we een speciale bingo-ervaring van 16:00 tot 18:00 uur. Tijdens deze sessie zijn er te gekke prijzen te winnen, waaronder Lego Technic-sets, gloednieuwe voetballen en hippe Hummel-kleding. Het belooft een spannende middag te worden waarbij geluk en behendigheid centraal staan.

Voor de volwassenen begint de bingo vanaf 19:00 uur. En we hebben goed nieuws: de prijzen voor deze sessie zijn ronduit verbluffend! Maak kans op een fonkelnieuwe fiets ter waarde van maar liefst €495,-. Het wordt een avond vol opwinding, geluk en onvergetelijke momenten.

Om deel te nemen aan de jeugdbingo, kunt u zich inschrijven via de volgende link: Inschrijfformulier jeugd https://forms.gle/upEp4SeBMv43i7td7

Voor de volwassenen hebben we ook een speciaal inschrijfformulier: Inschrijfformulier volwassenen https://forms.gle/LJiWFFEjfCwgcDJM9

Zorg dat u erbij bent op zaterdag 9 december voor een avond vol bingo-plezier, opwinding en geweldige prijzen bij RKSV Were Di. We hopen u te verwelkomen voor een onvergetelijke avond!

Alvast bedankt!

Groeten
Bas

Bas Vromans volgt Mara Aben op als voorzitter

Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering op 6 november jl., is Bas Vromans verkozen tot nieuwe voorzitter.

Bas zal zich binnenkort via diverse kanalen voorstellen.

Mara wordt uiteraard nog in de bloemetjes gezet als dank voor haar inzet in de afgelopen 7 jaar.

Een fles champagne mocht ze al in ontvangst nemen.

Wordt vervolgd!

 

 

Pupil van de week Luuk (jo7-2)

Ik ben Luuk en ik ben 5 jaar. Ik was pas een paar weken lid bij Were-Di jeugd JO-7 2 toen mijn papa gebeld werd dat ik op 5 november pupil van de week mocht zijn. 

Vandaag was het dan zover! Dat was in het begin nog best even spannend zeg, in de kleedkamer bij de spelers was het heel druk met harde muziek dus ik ben maar om gaan kleden  bij mama in de bestuurskamer  

Tijdens de warming-up mocht ik mee doen op het veld, daarna even snel naar de kleedkamer en toen iedereen het veld op kwam liep ik voorop. Ik mocht het muntje omhoog gooien om te kijken wie aan welke kant ging spelen, en het muntje mocht ik houden! Ik trapte de eerste bal af, langs alle spelers van Boxtel heen en bij de 2e poging, hoppa zo in de goal! 

Helaas heeft Were-Di niet gewonnen, en was het slecht weer maar ik vond het super leuk! En toen ik na veel fristi, koekjes en chips dacht dat ik wel een echte bofkont was kreeg ik ook nog een hele tas vol met cadeaus! De beker gaat mee naar school maandag om te laten zien in de kring hoor! 

Dank je wel lieve Wil en Marian voor het regelen! Groetjes van Luuk Cornelis.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.