Vacature penningmeester

RKSV Were Di bestaat komend jaar 75 jaar! Onze financieel gezonde club heeft gezelligheid voorop staan en een gezonde ambitie. De vereniging telt momenteel ca 700 leden en is nog steeds groeiende. De huidige penningmeester heeft besloten zijn werkzaamheden over te dragen. Daarom is de vereniging op zoek naar een:

Penningmeester

Belangrijkste verantwoordelijkheid is het vertalen van het beleid in geld. De tijdsbesteding is naar eigen inzicht in te delen (ongeveer 1 uur per week). Daarnaast is er maandelijks een bestuursvergadering. Er is een goede administratieve ondersteuning en uiteraard wordt je goed ingewerkt.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en onze vereniging verder helpen? Reageer dan (voorzitter@rksvweredi.nl) en informeer naar de mogelijkheden en functiepakket.

Functieprofiel:

Doel: 

De penningmeester vertaalt het beleid in geld. Verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van de financiële zaken binnen RKSV Were Di. 

Bij het profiel van de penningmeester staat het plezier in omgaan met cijfers en zich verbonden voelen met de organisatie voorop. Enige boekhoudkundige kennis is wel belangrijk. Ter ondersteuning van de penningmeester zijn er o.a. een administratiekantoor, een assistent penningmeester, sponsorcommissie, barcommissie en de overige bestuursleden.

Takenpakket: 

 • Vertaalt beleid en activiteiten in geld en in informatie over (on)mogelijkheden; 
 • Stelt de jaarlijkse begroting op en bewaakt deze; 
 • Bewaakt de binnenkomende en uitgaande geldstromen; 
 • Stelt het financieel jaarverslag op; 
 • Draagt zorg voor onkosten- en vrijwilligersvergoedingen; 
 • Regelt verzekeringen, fiscale- en juridische zaken; 
 • 1 x per maand bestuursvergadering.

Tijdsbesteding: 

+/- 1 tot 2 uur per week. De tijdbesteding is naar eigen inzicht. De penningmeester wordt ondersteund door een assistent penningmeester die de meest voorkomende boekingen en financiële betalingen en werkzaamheden verricht. De salarisadministratie en BTW aangifte wordt verzorgt door het administratiekantoor.

Vacature update

#vacature #update

Trainers gevonden!

Eerder hadden we een aantal vacatures openstaan voor trainers. We kunnen met trots vermelden dat deze allemaal zijn ingevuld.

Voor de JO15-1 gaan volgend seizoen Gido Karsemaker en Kees Loots de leiding op zich nemen. Eerder vervulden zij samen de rol van trainers voor de JO12-1, zij zijn dus geen onbekenden!

Voor de JO17-1 hebben we Edwin van de Pas als nieuwe trainer en voor de JO19-1 Joey Verhoeven.

Ook voor het tweede selectie elftal stond een vacature open. Deze vacature zal opgevuld worden door Werner van Rijswijk.

Wij wensen jullie allemaal veel succes, maar vooral plezier toe op onze mooie vereniging!

Trainingsschema vanaf maandag 11 mei 2020

Beste Weredianen,

Vanaf maandag 11-5-2020 geldt er een nieuw trainingsschema. Dit trainingsschema vervangt daarmee het oude trainingsschema.

Het schema is te vinden via : junioren – trainingsschema.

Dit schema is geldig tot nader bericht.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

 

 

 

Bericht van het bestuur

Lieve Weredianen,

Wat een mooi jaar voor RKSV Were Di had moeten worden is plotseling beëindigd.

Iedereen zit momenteel in een lastige en onvermijdelijke situatie en de Coronacrisis raakt ons allemaal. Dat begrijpen wij als geen ander en willen daarom op deze manier alle Weredianen en iedereen die RKSV Were Di een warm hart toedraagt het beste wensen.

We missen jullie!

We hopen dat iedereen gezond blijft en elkaar in goede gezondheid weer te treffen op ons mooie sportcomplex Moerenburg.

Sportieve groet,

Het bestuur

Jubileumfeest verplaatst naar 2021

Jubileumfeest 13 juni ’75-jaar Were Di’, wordt uitgesteld.

Het Corona-virus houdt de wereld in zijn greep en voorlopig zal dit ook zo blijven.

Met pijn in het hart hebben het bestuur en de Jubileumcommissie besloten, dat alle jubileumactiviteiten worden verplaatst naar 2021.

Het jaar 2020 moest het jaar van RKSV Were Di worden. Het jaar van ons 75-jarig jubileum. Het jaar waarin wij zouden terugdenken aan al die mooie momenten die onze vereniging heeft mogen meemaken.
Op 13 juni zouden we dit vieren met een groot feest. Gezien de omstandigheden en de onzekerheid hebben we besloten het officiële jubileumfeest van 13 juni a.s. uit te stellen naar 2021.
Uiteraard zullen we als de omstandigheden het toelaten, alsnog op gepaste wijze ons jubileum vieren.

Mocht de Rijksoverheid komende tijd haar maatregelen versoepelen, dan zullen wij conform de richtlijnen wellicht met alternatieve activiteiten komen.
Immers we zijn niet voor niets ‘de gezelligste vereniging van Tilburg’.

Met sportieve groet,
Commissie 75-jaar Were Di en het Bestuur.

 • horecagroothandel

 • marijnvanherel

 • artiteq

 • ketelaars

 • logo_HGLkopie

 • langenhuijsen

 • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.