Pupil: Benjamin van der Heijden (JO8-4)

Ik had heel veel zin om pupil van de week te zijn maar vond het wel erg spannend. Gelukkig ging mijn zus Bibi mee om foto’s te maken. Ze heeft wel meer dan 100 foto’s gemaakt.

Ik mocht de aftrap van de wedstrijd nemen en scoorde een mooie goal 1-0. Jammer dat Weredi de wedstrijd had verloren met 1-3 (eigenlijk 0-3 maar ik reken mijn goal wel mee).

De Weredi speler was heel aardig voor mij en heeft goed geholpen. Ik ging voor de wedstrijd met hem overspelen en dollen. Hij was heel goed.

Na de wedstrijd kreeg ik van de aardige meneer en mevrouw een frietje met en heel veel cadeaus. Het leukste vond ik de mooie beker en de bal met handtekeningen van alle Weredi spelers en de trainer.

Ik hoop dat de handtekening van de speler die mij heeft geholpen voor altijd op de bal blijft staan. Super bedankt voor de leuke dag iedereen van Weredi!!!’

Ook namens Bibi en mij bedankt voor de leuke dag!

Pupil: Benjamin van der Heijden (JO8-4)

Wedstrijd: Were di – Jong Brabant