Pupil van de week, Thobias 25-9-2022

Vanochtend vroeg uit de veren, want de spanning was al goed voelbaar. ‘Speler van de week’ zijn is natuurlijk niet niks!
Om 12.45 uur richting de club gereden, maar door de Ten Miles duurde dit allemaal iets langer dan verwacht. Uiteindelijk waren we rond 13.30 in de bestuurskamer waar we hartelijk werden ontvangen door Marian en Wil. Onder het genot van een spa’tje blauw werd er vertelt wat Thobias allemaal te wachten stond.
Met de scheidsrechter op de foto, inspelen met de reservespelers, voorop lopen om de complete selectie van Were-di 1 en Audacia 1 naar het hoofdveld te brengen en nog veel meer, dit alles natuurlijk met de wedstrijdbal in de hand. Vervolgens ook de aftrap mogen nemen en geprobeerd te scoren. Dat scoren dat ging helaas net mis, maar de poging mocht er zijn! De hele wedstrijd heeft Thobias in de dug-out plaatsgenomen waar hij de spelers de oren van de kop heeft gevraagd over voetbal. In de rust was de kleedkamer verboden terrein, maar mocht hij gezellig in de bestuurskamer de eerste helft analyseren.
Ook na de wedstrijd, die helaas met 1-3 verloren ging, mocht hij in de bestuurskamer zitten met een frietje en een watertje. Daar kwam dan ook 1 van de spelers van Were-Di 1 bijzitten om nog even na te praten.
Tot slot werd hij compleet verrast door een heleboel cadeautjes! Een trofee, certificaat, en de wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers zijn de grote trots van Thobias geworden. Inmiddels staan die ook al prominent op zijn slaapkamer.

Een superleuke dag voor Thobias die hij niet snel zal vergeten.