Pupil van de Week: Dex van Laerhoven (JO8-5)

Zondag 22 mei was ik (Dex, JO8-5) pupil van de week! Papa, mama en ik waren om 13:15 uur welkom in de bestuurskamer waar we lekker wat te drinken kregen en mij werd uitgelegd wat er die middag ging gebeuren!

Daarna mocht ik mezelf gaan omkleden en ging ik samen met een speler van het elftal de warming-up doen. Ik heb veel nieuwe trucjes geleerd en dat vond ik erg leuk. 

Vervolgens ging ik, samen met de scheidsrechter, als eerste het veld op en heb ik alle spelers een fijne wedstrijd gewenst. Tenslotte mocht ik de aftrap doen en heb ik een doelpunt gemaakt bij de tegenstander (Blauw-Wit ‘81)! Via de binnenkant van de paal rolde de bal het doel in! Samen met de wisselspelers heb ik vanaf de dug out de wedstrijd bekeken! 

Na de wedstrijd werd ik nog verwend met een frietje en kreeg ik namens het elftal allerlei toffe cadeaus mee naar huis! 

Ik vond het de leukste dag van m’n leven!

Groetjes, Dex van Laerhoven

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.