Pupil van de week Faas Klerx (25-3-2023)

Een super leuke dag als pupil van de week

Met papa, mama en mijn zusje werd ik ontvangen in de bestuurskamer en kreeg daar iets lekkers te drinken. Daarna mocht ik samen met een speler van het eerste intrappen. Ik schoot bijna een bal vanaf de zestien tegen de lat aan.

Daarna mocht ik mee de kleedkamer in om voor te bereiden op de wedstrijd. Daar kreeg iedereen van de trainer te horen hoe ze moesten spelen

Samen met de keeper en aanvoerder Harrie, de scheidsrechter en de andere spelers liep ik het veld op. Na de tos, mocht ik de aftrap doen en al zigzaggend heb ik de eerste bal gescoord. De wedstrijd mocht ik in de dugout kijken, super tof. De wedstrijd was uiteindelijk 1-1 en met mijn goal erbij eigenlijk 2-1.

Na de wedstrijd kreeg ik nog allemaal toffe cadeautjes van Liam. Het allertofste vond ik de beker die zeker mee naar school gaat. Dankjewel Wil, Marian en alle andere voor deze hele leuke dag!

Groetjes Faas Klerx