Pupil van de Week: Floris van Hettema (JO8-5)

24 april was ik (Floris van Hettema, J8-05) pupil van de week. Om 13.00 uur werd ik vriendelijk ontvangen op de club. Eerst werd me uitgelegd wat me allemaal te wachten stond. De scheidsrechter zat al in de bestuurskamer te wachten. Ik moest daarna omkleden mocht ik met de warming-up meedoen. Daarna heeft de scheidsrechter me verteld wat hij allemaal doet in een wedstrijd.

Toen brak het grote moment aan. Ik mocht voorop lopen toen beide teams het veld opgingen. Daarna volgende snel het muntje gooien wie mocht beginnen. Ik mocht daarna de aftrap verzorgen en scoren bij de tegenstander (Chaam), eerst gaf ik een middenvelder nog een panna, en liet daarna de keeper kansloos door een schot in de rechter hoek. De wedstrijd begon! Ik mocht de hele tijd op de bank zitten /liggen of staan. Ik vond het erg leuk en spannend om de wedstrijd te zien. Helaas werd de wedstrijd verloren. Na de wedstrijd mocht ik weer in de bestuurskamer plaatsnemen waar ik frietjes en Fanta kreeg! Namens het eerste elftal kreeg ik erg leuke cadeaus waaronder een voetbal met alle handtekeningen van alle spelers uit het eerste! Echt gaaf!

Ik heb echt genoten van de hele dag! Super bedankt.

Groetjes Floris van Hettema