Pupil van de week: Gijs Klomp (JO8-4)

Afgelopen zondag was ik Pupil van de week bij de wedstrijd Were Di tegen de Spoordonkse Boys. In de bestuurskamer werd ik opgewacht door Wil en Marian, wat een aardige mensen. Na het omkleden en inschieten met het team ging ik met de scheidsrechter voor de jongens uit het veld op. Ik mocht aftrappen en scoorde de eerste goal door de benen van de keeper!! Nadat ik samen met Wil in de dug out de spannende wedstrijd had gekeken (2-2) werd ik in de bestuurskamer verwend met leuke kadootjes en frietjes!!  Ik heb genoten van deze bijzondere middag!! Dank jullie wel allemaal!!  Groetjes Gijs Klomp (JO8-4)

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.