Pupil van de week Janske (jo8-1)

Op zondag, 1 oktober 2023, mocht ik Pupil van de Week zijn! Were Di moest tegen SDO’39.
Samen met mijn papa, mama, broertje een vriendje en vriendinnetje ben ik op de fiets naar Were Di gegaan. We werden heel leuk ontvangen! Vooraf werd mij verteld wat ik allemaal mocht doen en kreeg ik Ice Tea.
Toen heb ik me omgekleed in het “Pupil van de Week tenue” en daarna mocht ik op het veld intrappen, samen met een speler van Were Di 1. Voordat de wedstrijd begon mocht ik, samen met de scheidsrechter, het veld op lopen en stond ik naast hem om iedereen een boks te geven. Toen mocht ik een muntje omhoog gooien. De tegenstander koos voor de oranje kant maar het werd zwart. Toen heb ik de aftrap mogen nemen en ben keihard met de bal naar de goal van SDO gelopen en heb ik de bal in hun goal geschoten! Were Di won met 6-1 maar eigenlijk was het dus 7-1. Op het einde kreeg ik weer Ice Tea, hapjes en heeel veel cadeautjes, waaronder een mooie voetbal, waarop ik door alle spelers en leiders een handtekening heb laten zetten. Mijn laatste woorden tegen mama, voordat ik ’s avonds lekker ging slapen, waren: “Pupil van de Week zijn, was heel, heel erg leuk!”

Dankjewel Will en Marian!

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.