Pupil van de Week: Jim de Jong (JO8-1)

 

Afgelopen zondag 31 oktober mocht ik de pupil van de week zijn. Wil en Marian hadden me uitgenodigd in de bestuurskamer. Ze waren echt heel leuk en aardig voor me en ik kreeg gelijk een chocomel te drinken. Ik vond het best een beetje spannend want ik wist niet precies wat er allemaal zou gaan gebeuren. Daarna kwam de scheidsrechter binnen en hij stelde zich aan mij voor. Ook de trainer van Weredi 1 en van de uitploeg deden dat en we aten samen nog een koekje. Ik mocht samen met Wil mee om mijn speciale tenue aan te trekken. Zodat iedereen kon zien dat ik de pupil van de week was 😊…

Als warming-up mocht ik met de spelers van Weredi een balletje in trappen. Samen met Mattias schopten we de bal vaak over en hij gaf me nog enkele tips om nog beter te worden. Echt super tof joh.

Daarna mocht ik met de scheidsrechter op de foto en ik kreeg de opdracht om de bal naar het veld te dragen. Ik liep helemaal voorop en de scheidsrechter en alle spelers moesten mij volgen naar het voetbalveld. Nadat de toss was geweest mocht ik de wedstrijd aftrappen. Ik slalomde tussen alle tegenstanders door en stormde alleen op de keeper af. Ik maakte nog een laatste schijnbeweging, koos de goede hoek en… GOOOOAAAAAAAALLLLLLLL! 1-0 voor Weredi…..

De wedstrijd mocht ik kijken samen met Wil en de andere jongens van het team. Wat was dat spannend zeg. Het was een sterke tegenstander en toch lukte het nog twee keer om te scoren. Echt hartstikke knap vond ik dat. In de rust kreeg ik van Marian nog een lekker zakje chips en ze had nog een goede tip voor mij om de tegenstander ermee af te leiden. Ook dat was ontzettend leuk om te doen. Het begon alleen wel een beetje te regenen maar in de dug-out zat ik lekker droog. De wedstrijd hadden we net niet gewonnen maar was wel heel leuk om te zien.

Na de wedstrijd kreeg ik nog allemaal lekkere dingen van Wil en Marian. Lekkere frietjes en een bitterbal. Ik ben echt verwend deze dag. Op een gegeven moment kwam speler Sjoerd ook de bestuurskamer binnen. En hij had nog een boel leuke verrassingen voor mij. Een diploma, snoep en andere cadeautjes. Ik kreeg ook nog een mooie voetbal en samen met Sjoerd gingen we langs alle spelers en die hebben nog allemaal hun handtekening erop gezet. Wat een dag en wat een verwennerij. Ik heb er zooooooo geweldig van genoten.

Dank je wel Weredi en dank je wel Wil en Marian,

Groetjes

Jim de Jong

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.