Pupil van de week Job Nieuwenhuis (jo8-3)

Vandaag 2 april was ik pupil van de week bij Weredi. Ik houd van Willem II en Weredi dus ik vond dit superleuk. Ik was wel een beetje zenuwachtig en vond het spannend, maar dat ging snel weg want het was heel leuk. 

Het leukste vond ik de aftrap bij de wedstrijd met een goal die ik gemaakt had en de beker die ik kreeg aan het einde van de dag.  En ook vond ik het oefenen en het inschieten met de spelers tijdens het warmlopen heel leuk! 

De spelers van het team waren heel cool en aardig. De wedstrijd was vet en gezellig en gelukkig hadden we gewonnen! 

Ik kreeg ook nog een bal en iedereen zette zijn handtekening erop. Die komt op mijn kamer en een vaantje van Weredi die komt naast mijn bed. 

Bedankt voor alle leuke spullen die ik heb gekregen het was echt een hele leuke dag. 

Groetjes Job Nieuwenhuis 

 

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.