Pupil van de week: Luc Francees (JO8-4)

Ik ben Luc Francees. Ik ben 6 jaar en ik speel bij JO8-4
Mijn favoriete club is Willem 2. Mijn droom is om in de toekomst voor Willem 2 te gaan spelen. Ik vind voetbal heel leuk. Afgelopen zondag was ik de pupil van de week. Ik vond de hele dag echt leuk. Vooral samen met de spelers en scheidsrechter het veld op lopen.
Maar ook de warming-up en samen met de wisselspelers in de doug-out zitten vond ik heel leuk. En gelukkig hebben wij gewonnen met 2-0. Het was een super dag.
Ik wil graag RKSV Weredi bedanken voor deze leuke dag en de cadeautjes die ik heb gekregen.
Groetjes
Luc Francees

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.