Pupil van de week Luuk (jo7-2)

Ik ben Luuk en ik ben 5 jaar. Ik was pas een paar weken lid bij Were-Di jeugd JO-7 2 toen mijn papa gebeld werd dat ik op 5 november pupil van de week mocht zijn. 

Vandaag was het dan zover! Dat was in het begin nog best even spannend zeg, in de kleedkamer bij de spelers was het heel druk met harde muziek dus ik ben maar om gaan kleden  bij mama in de bestuurskamer  

Tijdens de warming-up mocht ik mee doen op het veld, daarna even snel naar de kleedkamer en toen iedereen het veld op kwam liep ik voorop. Ik mocht het muntje omhoog gooien om te kijken wie aan welke kant ging spelen, en het muntje mocht ik houden! Ik trapte de eerste bal af, langs alle spelers van Boxtel heen en bij de 2e poging, hoppa zo in de goal! 

Helaas heeft Were-Di niet gewonnen, en was het slecht weer maar ik vond het super leuk! En toen ik na veel fristi, koekjes en chips dacht dat ik wel een echte bofkont was kreeg ik ook nog een hele tas vol met cadeaus! De beker gaat mee naar school maandag om te laten zien in de kring hoor! 

Dank je wel lieve Wil en Marian voor het regelen! Groetjes van Luuk Cornelis.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.