Pupil van de week: Melle Raeven (JO8-2)

Zondag 10 april,

Afgelopen zondag was ik, Melle Raeven, pupil van de week. Ik vond het een heel klein beetje spannend toen ik aankwam bij Were-di. Ze spelen vandaag tegen Audacia.

We gingen naar de bestuurskamer, daar zat iedereen. Ik kreeg een snoepzak

Daarna ging ik met Wil naar de kleedkamer. Daar kreeg ik het pupil van de week shirtje aan en er stond hele harde muziek op.

Toen we buiten kwamen ben ik samen met de scheidsrechter op de foto gegaan. Daarna ging ik inspelen en trucjes doen.

Toen gingen we het veld op en mocht ik de aftrap nemen, ik had een paar hele mooie trucs gemaakt zoals de regenboog flip en de schaar.

Tijdens de wedstrijd zat ik in de dug-out. De keeper ging de hele tijd grapjes maken.

Were-di had verloren met 4-1. Na de wedstrijd gingen we naar de bestuurskamer en daar kreeg ik een beker met mijn naam erop, drie snoepzakken en een bal. Toen ging ik ook nog naar de spelers toe om ze succes te wensen voor de volgende wedstrijd.

Het was KEI leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Melle