Pupil van de Week: Mex Bekker

Hoi, ik ben Mex Bekker, ik ben 6 jaar en voetbal bij Were Di JO8-4. Ik was afgelopen maandag Pupil van de Week tijdens de belangrijke wedstrijd van Were Di 1 tegen W.S.J. Vóór de wedstrijd mocht ik meekijken met Wil en Marjan in de Bestuurskamer, samen met de scheidsrechter. De warming-up ging heel goed. Toen we het veld opgingen, was er heel veel vuurwerk, dat vond ik wel een beetje hard, maar ook gaaf. Na de aftrap mocht ik scoren, en ik schoot de bal precies in de hoek.

Gelukkig had Were Di de wedstrijd gewonnen! Ik heb toen iedereen een high five gegeven in de kleedkamer. Daarna kreeg ik drinken, én frietjes én een hele grote tas met cadeaus. De bal met handtekeningen en de bidon en de beker vond ik het allermooiste. Ik vond de dag een heel klein beetje spannend maar ook superleuk!

Groetjes

Mex