Pupil van de week: Stan Jansen (JO8-5)

Zondag 3 November was ik Stan Jansen Pupil van de week. Wil ontving ons en met hem ben ik in het Were Di teneu naar de spelers op het veld gegaan om mee te doen met de warming up. Daarna ben ik met de spelers en de scheidsrechter het hoofdveld opgelopen, waar ik het eerste doelpunt maakte.
Jammer genoeg speelde Were Di gelijk. Ze  hebben best lang voor gestaan, maar toen scoorde Jong Brabant.
Na de wedstrijd kreeg ik heel veel cadeautjes zelfs een echte beker.
Het was een leuke middag en op de bal van Were Di met alle handtekeningen die ik heb gekregen ben ik heel zuinig.
Were Di dankjewel dat ik pupil v/d week mocht zijn.
Stan Jansen J08-5

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.