Pupil van de week Vigo JO7-1

Op 15 oktober mocht ik pupil van de week zijn tijdens een belangrijke wedstrijd tegen Hulsel. Het eerste is het seizoen goed begonnen en een overwinning tegen de nummer drie is waar ik erg op hoop. Misschien breng ik wel geluk als pupil van de week….

Voordat de wedstrijd begon heb ik gezellig gekletst met Marian en Wil die iedere week de pupil van de week regelen. En natuurlijk ook met de trainer van het eerste en de scheids. Hulsel kwam de bestuurskamer niet in, de psychologische oorlogsvoering van hun kant was al begonnen.
De spelers begonnen met de warming-up. Ik heb goed gekeken hoe ze dat deden, zodat ik dat met mijn teamgenoten van de J07-1 ook kan gaan doen. Zelf mocht ik ook meedoen. Maar niet heel lang, want de scheidsrechter kwam me al halen. We gingen samen met de twee grensrechters mee naar zijn eigen kleedkamer. Daar waren hele heldere instructies over hoe te vlaggen. Mijn ogen waren gericht op de rode en gele kaart in het speciale mapje van de scheids. Zou hij die gaan gebruiken?
Alle spelers, de scheids en de grensrechters waren goed warm, tijd voor de aftrap. Tijd om Were Di op een 1-0 voorsprong te zetten. Vanaf de middellijn passeerde ik de eerste verdediger, maakte ik een panna bij de volgende en verschalkte ik de keeper in de korte hoek. Goede voorbeeld gegeven, nu is het aan de mannen van het eerste. En wat een spannende pot was het! Na een 1-0 voorsprong maakten we het onszelf onnodig moeilijk en kwamen we 2-1 achter. Gelukkig bogen we dit om naar een 5-4 voorsprong. Maar aan het eind van de wedstrijd gebeurde het dan toch, de scheids gebruikte rode kaart voor de keeper van were di! Vrije trap en de wisselkeeper moest er snel in. De spanning was terug en Hulsel nam een schitterende vrije trap. Maar de keeper redde nog mooier, overwinning veilig gesteld. Eigenlijk was het 6-4 met mijn doelpunt erbij….
Het hoogtepunt van de dag moest voor mij nog komen, want er was had nog een verrassing. Ik kreeg van de invalkeeper allemaal mooie kadootjes waaronder een bal met alle handtekeningen van het eerste, een vaantje, en het wedstrijdverslag van de scheids. Maar het mooist vind ik mijn beker. Die staat op een speciaal plekje op mijn slaapkamer. Het was een hele speciale dag, dank Marian en Wil!
Groetjes Vigo, uit JO7-1.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.