Pupil van de week: Xim Willems (JO8-5)

Tweede paasdag was ik pupil van de week! Niet verwacht en ik wist niet goed wat me te wachten stond… Een beetje zenuwachtig mocht ik in de bestuurskamer zitten en wachten op de warming up. Ik heb met de mannen overgespeeld en ik mocht de aftrap doen! Dat was echt geweldig! Daarna heb ik de wedstrijd bekeken vanuit de dug-out… helpen met de water flessen en natuurlijk aanmoedigen. Na de wedstrijd heb ik echt super mooie spullen gehad, ben echt goed verwend. De bal is wel mijn topper zeker omdat hij volstaat met handtekeningen! Het was een super dag en Wil, dank je wel voor de uitnodiging en begeleiding! En mannen… volgende keer wel winnen hè! Groetjes Xim Willems

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.