Pupillen van de week: Sam en Daan JO 8-5

Pupil(len) van de week:
Sam & Daan Groenendaal (Were Di JO 8-5) – zondag 23 april 2023

Niet één pupil, maar twee pupillen van de week deze keer! Sam en Daan vonden het heel erg bijzonder en leuk om samen pupil van de week te zijn!

De jongens begonnen vol enthousiasme aan de leuke middag en werden warm welkom geheten door Wil en Marian in het bestuurskantoor. Onder het genot van een lekker glaasje ranja stelden ze 101 vragen over de wedstrijd en over de spelers.

Tijdens de warming up mochten ze op het grote veld intrappen met twee voetballers en daarna mochten ze mee de kleedkamer in tussen de grote spelers. Wat vonden ze dat interessant!

Daarna mochten ze voorop samen met de scheidsrechter en de spelers het veld oplopen en de aftrap doen op goal. Dat vonden ze best spannend, maar ze hadden beiden gescoord!

Tijdens de wedstrijd mochten ze in de dug out zitten tussen de coaches en andere spelers. Helaas werden er veel goals gemaakt door GSBW en was de eindstand 0-7!

En ook na de wedstrijd werden ze enorm verwend met frietjes en veel cadeautjes die ze naar huis mochten nemen. Sam en Daan kregen onder andere twee voetballen die ze meteen lieten signeren door de spelers. Dat was echt heel cool zeiden ze. De bekers met hun eigen naam erop kregen thuis meteen een ere plekje.

Wat was het een ontzettende leuke middag en Sam en Daan hebben echt genoten! Super bedankt Were Di voor deze mooie ervaring en de goede zorgen!

Sam en Daan vonden het fantastisch!

Sam & Daan Groenendaal uit Were Di JO 8-5

 

 

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.