Update grote clubactie (20-11-21)

Bijna 2 weken geleden konden we melden dat we onze doelstelling behaald hadden. We zaten toen (8 november ruim 130 loten boven de gehoopte 3.252 loten.) Er lijkt geen einde aan te komen want de tussenstand van vandaag laat zien dat we inmiddels op 3.646 verkochte loten zitten. De laatste boekjes kunnen komende woensdag 24-11 (in het ballenhok) of zaterdag 27-11 bij het wedstrijdsecretariaat worden ingeleverd. Deze worden dan nog verwerkt en dan zullen we de eindstand van dit jaar bekendmaken.

De trekking van de loterij van de grote clubactie is op woensdag 8 december waarna de uitslagen bekendgemaakt worden op donderdag 9 december.

De uitbetaling van het bedrag aan de vereniging vindt doorgaans in januari van het nieuwe jaar plaats. Het streven is dan ook om rondom deze tijd de leden de beloofde 50 cent per verkocht lot te overhandigen.

Ook hebben we nog een laatste prijs voor onze topverkopers beschikbaar gesteld gekregen.

Onze sponsor Patrick van de Molengraft Schilderwerken heeft namelijk nog 2 tegoedbonnen beschikbaar gesteld van € 25 te besteden in de Willem II fanshop.

Hieronder de opsomming van hetgeen we tot nu toe met dank aan onze sponsoren  te verdelen hebben onder onze topverkopers:

• JBL bluetooth speaker
  • 2 x 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Willem II
  • 1 x 2 Pathe bioscoopkaartjes
  • 3 x rood Willem II trainingsshirts (maat 128)
  • 1 x rood Willem II trainingsshirt (maat 140)
  • 1 x Willem II trainingsjack (maat 128)
  • 1 set Keepershandschoenen van niemand minder dan Timon Wellenreuther
  • Kaartjes voor een basketbalwedstrijd van de basketbalclub Heroes uit Den Bosch
  • 5 x  playstation tegoedbon van € 10,- (Patrick van de Molengraft Schilderwerken)
  • 2 x tegoedbon van € 25 voor de Willem II fanshop (Patrick van de Molengraft Schilderwerken)

Uiteraard is er ook de teamprijs weer beschikbaar. De teamprijs is voor het team dat gemiddeld per speler de meeste loten heeft verkocht. Er is een voorwaarde aan gesteld. Ieder lid moet minimaal een lot verkocht hebben.