Vacature penningmeester

RKSV Were Di bestaat komend jaar 75 jaar! Onze financieel gezonde club heeft gezelligheid voorop staan en een gezonde ambitie. De vereniging telt momenteel ca 700 leden en is nog steeds groeiende. De huidige penningmeester heeft besloten zijn werkzaamheden over te dragen. Daarom is de vereniging op zoek naar een:

Penningmeester

Belangrijkste verantwoordelijkheid is het vertalen van het beleid in geld. De tijdsbesteding is naar eigen inzicht in te delen (ongeveer 1 uur per week). Daarnaast is er maandelijks een bestuursvergadering. Er is een goede administratieve ondersteuning en uiteraard wordt je goed ingewerkt.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en onze vereniging verder helpen? Reageer dan (voorzitter@rksvweredi.nl) en informeer naar de mogelijkheden en functiepakket.

Functieprofiel:

Doel:

De penningmeester vertaalt het beleid in geld. Verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van de financiële zaken binnen RKSV Were Di.

Bij het profiel van de penningmeester staat het plezier in omgaan met cijfers en zich verbonden voelen met de organisatie voorop. Enige boekhoudkundige kennis is wel belangrijk. Ter ondersteuning van de penningmeester zijn er o.a. een administratiekantoor, een assistent penningmeester, sponsorcommissie, barcommissie en de overige bestuursleden.

Takenpakket:

• Vertaalt beleid en activiteiten in geld en in informatie over (on)mogelijkheden;
  • Stelt de jaarlijkse begroting op en bewaakt deze;
  • Bewaakt de binnenkomende en uitgaande geldstromen;
  • Stelt het financieel jaarverslag op;
  • Draagt zorg voor onkosten- en vrijwilligersvergoedingen;
  • Regelt verzekeringen, fiscale- en juridische zaken;
  • 1 x per maand bestuursvergadering.

Tijdsbesteding:

+/- 1 tot 2 uur per week. De tijdbesteding is naar eigen inzicht. De penningmeester wordt ondersteund door een assistent penningmeester die de meest voorkomende boekingen en financiële betalingen en werkzaamheden verricht. De salarisadministratie en BTW aangifte wordt verzorgt door het administratiekantoor.