Vacature voorzitter (m/v): ingevuld!

RKSV Were di is opzoek naar een nieuwe voorzitter (m/v) vanaf seizoen 2023/2024.

RKSV Were di kent een ruime historie en wil deze graag in haar vereniging voortzetten. De clubcultuur, waarden en de belangen van de leden staan hoog in het vaandel. De dagdagelijkse taken worden door vrijwilligers uitgevoerd verdeeld in verschillende commissies. Het hoofdbestuur is de spin in het ‘’Were di – web’’ en waarborgt de continuïteit van de vereniging en optimaliseert waar nodig.

Profiel:

  • RKSV Were di een warm hart toedragen.
  • Enthousiast

Taken:

Coördineren en leidinggeven:

Je maakt deel uit van het hoofdbestuur, gezamenlijk met de secretaris, penningmeester en andere bestuursleden en houdt een nauwe samenwerking binnen dit hoofdbestuur met de commissieleden die niet structureel deel uitmaken van het hoofdbestuur, zoals de jeugdcommissie. Je leidt de bestuursvergaderingen en ALV (Algemene ledenvergadering). Ook draag je zorg voor de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, de voorschriften van de KNVB en andere reglementen en bepalingen van officiële instanties.Daarnaast onderhoudt je op strategisch vlak contact met de gemeente Tilburg, (hoofd)sponsoren en de KNVB.

Inspireren;

Je bent als eerste op de hoogte van recente ontwikkelingen. Door deze te delen breng je andere op ideeën. In onze enthousiaste omgeving kan dit zorgen voor nieuwe ideeën om het vrijwilligerswerk gemakkelijker te maken. Samen met het bestuur en andere leden zorg je ervoor dat iedereen enthousiast blijft

Werken aan doelstellingen;

Als vereniging dragen wij een missie, visie en clubcultuur uit. Wij hechten hier, net als de belangen van de vereniging veel aan. Waar nodig pas je samen met het bestuur en commissies beleid aan

Bemiddelen;

Soms lopen ideeën of meningen wel eens uit elkaar of verloopt een samenwerking niet soepel. Je probeert waar mogelijk, eventueel met ondersteuning van de vertrouwenspersoon te bemiddelen.

Communiceren;

Je communiceert met bestuursleden, leden en andere betrokkenen. Je bent woordvoerder van de vereniging. Hierbij vertegenwoordig je de vereniging en draag je de normen en waarden van de vereniging uit en behartig je de belangen van de vereniging.

Tijdsinvestering:

0 tot 6 uur per week. Dit verschilt per week en welke invulling je geeft aan jouw taken.

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Neem dan contact op met:

Adnan Iskenderkaptanoglu, secretaris RKSV Were di

Secretaris@rksvweredi.nl

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.