Were Di E4 in de dubbele cijfers

“Dubbele cijfers op Moerenburg”

Onder leiding van scheidsrechter Maurice stond vandaag de wedstrijd in de kelder van de eerste klasse op het programma.

De E4 van Were Di maakte gehakt van de opponenten in de bekercompetitie,maar de oud kampioen kende een moeizame competitiestart in de eerste klasse,ondanks het goede voetbal werd er tot vandaag nog geen wedstrijd gewonnen en gingen de kopjes te vlug hangen in de laatste duels.

De beloftes van de E-pupillen van Were Di en Uno Animo zouden vandaag gaan uitmaken wie de laatste plek in deze spannende competitie zou gaan bezetten.
Door een liesblessure moest Were Di doelpuntenmachine Bart helaas missen en deze fungeerde vandaag als assistent naast coach Maykel.

Laat in de ochtend klonk dan eindelijk het fluitsignaal .
Were Di begon erg fel aan dit belangrijke duel en de jongens begrepen dat alleen winst zou tellen !
In de beginfase van dit duel ging het aardig op en neer en er waren van beide kanten kansen op de openingstreffer.
De sluitpost van de eerste helft was Savier en liet wederom zien een groot talent onder de lat te zijn ,door zijn katachtige reflexen bleef een achterstand achterwege.
Were Di zocht vol de aanval op en Milan wist met een prachtige diepte pass Tim te bereiken,die vervolgens als een koele kikker de doelman van Uno Animo passeerde en zo de 1-0 kon binnen tikken.
Kort na de aftrap kreeg Were Di een vrije trap en het was Tim die achter de bal ging staan en schoot deze dan ook beheerst binnen.
Door deze 2-0 voorsprong kreeg Were Di vleugels en geweldige combinaties volgde in een rap tempo,onze blonde tweeling Sem en Alec dolde er lustig op los en Milan zette met zijn kapbewegingen de tegenstander uit Loon op Zand keer op keer het verkeerde been.
De 3-0 hing in de lucht en deze volgde dan ook al snel door een doelpunt van Merlijn vanuit een directe corner.
De orkaan van aanvallen had Moerenburg bereikt en door een assist van Tim wist Alec de 4-0 op het scorebord te brengen.
Onder leiding van “stofzuiger” Sem stond de verdediging deze ochtend als echte kerels te verdedigen en bleef het dus alleen bij wat plaagstootjes van de concurrent.
De gifbeker was bij Uno Animo blijkbaar nog niet helemaal leegt ,want de 5-0 kwam voort uit een eigen doelpunt.
Were Di gingen als een stel jonge honden opzoek naar nog meer doelpunten en Yannick zorgde met een geplaatst schot voor een 6-0 ruststand.

Gelijk na de aftrap voor de 2e helft liet Were Di meteen zien,nog lang niet klaar te zijn met deze concurrent en zochten dan meteen weer vol de aanval op en het was deze keer de keeper van de eerste helft die met harde poeier de 7-0 binnen schoot.
Na deze ruime tussenstand kon Were Di de F1 van vorig seizoen vrolijk doorgaan met hun voetbalshow en maakte Merlijn met twee prachtige doelpunten zijn hattrick compleet.
De “dubbele cijfers” waren in zicht en het thuispubliek begon zelfs 10,10,10…te scanderen.
Het was uiteindelijk Yannick die net voor het eindsignaal het 10e doelpunt binnenschoot en de eerste overwinning in de eerste klasse was een feit,wat er tevens voor zorgde dat Uno Animo de “rode lantaarn” overnam van de Tilburgers.

  • horecagroothandel

  • marijnvanherel

  • artiteq

  • ketelaars

  • logo_HGLkopie

  • langenhuijsen

  • Linssen advocaten

 

Copyright R.K.S.V Were Di 2017. Alle rechten voorbehouden.