Wie komt het verschil maken?

Beste leden en ouders van de leden,

Were Di heeft weer een aantal leuke vacatures in te vullen. Belangrijke taken, die echter niet veel tijd kosten.

Graag doen wij een beroep op onze leden en hun ouders, en wel in het bijzonder de ouders van spelers uit de teams van 12 jaar en jonger.

Er zijn al veel ouders van boven de 13 jaar die hun steentje bijdragen, vandaar.

Wij zoeken:

Terreinbeheerder: vrijdag van ongeveer 17.45 tot 20.15 uur. Voor het op orde houden van het ballenhok op de drukke vrijdag.

Je kan een leuk centje verdienen (van € 2,50 tot € 5,50 per uur).

Coördinator Mini’s/ JO8/ JO9: de spil tussen (nieuwe) leden/spelers – team – trainers – ouders – de jeugdcommissie (voor het lopende seizoen).

Je bent hier gemiddeld een uurtje per week mee bezig.

Barteam zaterdag (ouders van jeugd jonger dan 12 jaar zijn nog ondervertegenwoordigd).

Wij zoeken nog 4 kandidaten die 1x per 6 weken 4 uurtjes bardienst willen draaien (’s ochtends of ’s middags).

Geen bar-ervaring? Geen zorgen, het wijst zich vanzelf en je staat altijd met een ervaren maatje.

Wedstrijdsecretariaat zaterdag (ouders van jeugd jonger dan 12 jaar zijn nog ondervertegenwoordigd).

Hetzelfde principe als bij het barteam.

Wij zoeken nog 4 kandidaten die 1x per 6 weken 4 uurtjes het secretariaat willen draaien (’s ochtends of ’s middags).

Je reikt kleedkamersleutels uit en noteert standen in de app.

Geen ervaring? Geen zorgen, het wijst zich vanzelf , er is een handboek beschikbaar en je staat altijd met een ervaren maatje.

Scheidsrechters voor de jeugd (half veld of heel veld). We bieden ook cursussen aan voor geïnteresseerden.

Wij zijn blij met iedereen die zich aanmeldt. Zonder jullie zijn we nergens.

Wij hopen op veel reacties. Je kan deze sturen naar: jeugdvoorzitter@rksvweredi.nl

Dank en tot snel, Het Bestuur.